Rariteitenkabinet Schoof I

De voormalige baas van de Nederlandse alfabetjongens staat nu dus echt op het punt om belangrijkste politicus van het land te worden en daarmee (voor het publiek) de baas van Nederland. De bedoeling is dat het kabinet Schoof I op 2 juli aanstaande op het bordes acte de presence geeft. Waarmee Schoof tot een soort van Nederlandse George Walker Bush promoveert: de voormalige baas van de CIA die president werd van de USA. Volgens mensen die erop doorgeleerd hebben zijn de alfabetjongens de handen en voeten van machtige elementen die buiten beeld blijven, maar daadwerkelijk aan de touwtjes trekken. Als regeringsleiders verzuimen naar hun broekspijpen te dansen, dan zwaait er wat. Dan kan er zelfs met scherp op ze geschoten worden, zoals John F. Kennedy is overkomen. Maar eveneens op Ronald Reagan is geschoten. In tegenstelling tot Kennedy heeft Reagan de aanslag op zijn leven overleefd. Maar hij was wel gewaarschuwd. Er zijn sterke aanwijzingen dat zijn toenmalig vicepresident en voormalig baas van de CIA meer wist van betreffende aanslag. We hebben het in deze dus over voormalig CIA-baas Bush senior.

Als de verkiezingsuitslag leidend was geweest, dan had dat natuurlijk het kabinet Wilders I moeten zijn. Doch daar gingen de coalitiepartners niet mee akkoord. Dus geen Wilders als patron van de Nederlandse politiek, maar voor de eerste keer in de geschiedenis wel PVV´ers in het landsbestuur. Waarmee de anti-islamdrammer het cordon sanitaire toch heeft weten te doorbreken. Dat kon geschieden omdat wit Nederland in de ban is van omvolking. Er zou namelijk een opgezet plan zijn om de witte Nederlandse bevolking—die nu nog de meerderheid vormt ten westen van Duitsland en ten oosten van Engeland—te vervangen door niet-witte mensen.

Probleem met Wilders´ PVV is dat betreffende partij al jarenlang veel stemmers trekt, maar niet noodzakelijkerwijs het beste politieke talent. Niet alleen ontbeert het de PVV-politici aan talent, het ontbeert ze meer dan eens evenzo aan beschaving. Dat blijkt haast vanaf de oprichting van de partij. Neem bijvoorbeeld Eric Lucassen, ook wel bekend onder de veelzeggende bijnaam de brievenbuspisser, was van 2010-2012 Kamerlid. De PVV klaagt steen en been over zgn. Marokkaanse straatterroristen, maar ironisch genoeg bleek PVV´er Lucassen dus zelf een beruchte straatterrorist te zijn in Haarlem die zijn buren jarenlang de stuipen op het lijf joeg. Of met andere woorden, soms werd de PVV in de Tweede Kamer letterlijk vertegenwoordigd door hooligans.

De PVV is hofleverancier van het kabinet Schoof I met vijf ministers en vier staatssecretarissen. De bedoeling is dat zij samen met de bewindslieden van de VVD, de NSC en BBB gepresenteerd gaan worden op het bordes op 2 juli aanstaande. Dit omdat 1 juli ´tikkie´ [keti koti] is volgens aanstaand premier Schoof.

De PVV trekt zoals gezegd vanaf het eerste uur tuig van de richel aan. Eventjes werd gedacht dat de geblondeerde ledenraad van de partij zijn scoutingsapparaat op peil had gebracht, maar dat bleek toch weer tegen te vallen toen hij de aan zijn partij gelieerde Gom van Strien naar voren schoof als verkenner: vanwege het plegen van fraude bij diens voormalige werkgever moest de man het veld al ruimen voordat hij überhaupt de klus kon aanvangen.

Na oneindig lang beraadslagen werd dan toch kabinet Schoof I in de steigers gezet, en ditmaal kwam de beoogd minister van Asiel en Migratie en vicepremier van de PVV, meneer Markuszower, niet door de screening van de AIVD. Dit had naar alle waarschijnlijkheid te maken met zijn nauwe contacten met de mossad. Vervolgens was het de beurt aan mevrouw Faber. Als openlijk aanhangster van de fascistische omvolkingstheorie kwam eveneens Faber onder vuur te liggen, maar na de toezegging voortaan een eufemisme te gebruiken mag ze toch aanblijven.

Weer een ander controversieel persoon gelieerd aan de PVV is natuurlijk Kamervoorzitter Bosma, die in de voetsporen trad van voormalig partijgenoot Brinkman. Brinkman beledigde in zijn tijd het Caribisch deel van het Koninkrijk tot op het bot (een grotendeels corrupt boevennest, te koop aanbieden op marktplaats.nl!). Bosma had het o.a. over slavernijgedram, besmeurde de nationale held van Curaçao, wil dat de door de premier en de koning uitgesproken excuses voor het slavernijverleden weer worden ingetrokken, etc. Al dit merkwaardig gedram ten spijt heeft de Tweede Kamer deze hardcore racist uitverkoren tot voorzitter. Als de Tweede Kamer een racist tot voorzitter kiest, wat is de Tweede Kamer dan? In de hoedanigheid van voorzitter van de Tweede Kamer werd Bosma uitgenodigd door het NINSEE om een krans te komen leggen op 1 juli. Hetgeen tot grote woede leidde bij de nakomelingen van de slaafgemaakten, want de racistische uitspraken van Bosma liggen nog vers in het geheugen.

“Doe eens normaal man!” is een welbekend gebod dat Kamerlid Geert Wilders premier Marc Rutte eens toebeet. Echter, aan het eerste officieuze kabinet Wilders is weinig normaals. De premier stond op geen enkel stembiljet en kon dus door niemand gekozen worden. Bovendien is het een premier zonder enige politieke ervaring. Daarnaast is het de vraag welk belang voor de grootste regeringspartij voorop staat. Want zijn xenofobe en islamofobe retoriek ten spijt heeft de leider meer dan eens de indruk gewekt meer van Israël te houden dan van Nederland…De F-side zal jaloers zijn want de ultra´s van de PVV krijgen nu dus toch de verantwoording over heuse ministeries. We kunnen slechts hopen dat dit niet gaat eindigen in een Heizeldrama.

DJEHUTI-ANKH-KHERU

Share and Enjoy !

Shares
Dit bericht is geplaatst in The Grapevine Publications met de tags , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.