The Grapevine Publications

Er was eens een beroemde generaal die zei dat geschiedenis een leugen is waarover overeenstemming is bereikt. Als dat waar is dan geldt dat in het bijzonder voor de geschiedenis van Afrika en haar diaspora. Want de geschiedenis van Afrika en haar diaspora wordt in de mainstream media en schoolcurricula op zijn best in sterk verdraaide versie verteld.

Doch Zwarte mensen hebben sinds jaar en dag hun eigen effectieve ondergrondse media gehad. Mocht er bijvoorbeeld een slavenopstand gaande zijn op een bepaald Caribisch eiland dan werd dit nieuws binnen mum van tijd via the grapevine naar allerlei uithoeken van de Amerika’s verspreid.

De realiteit leert ons dat de ware geschiedenis van Afrika en haar diaspora politiek en psychologisch niet aanvaardbaar is voor het systeem van de witte suprematie. Daarom trachten wij op alternatieve wijze informatie over Afrika en haar diaspora te verspreiden. Niet noodzakelijkerwijs geschiedkundige informatie maar allerhande informatie dat gaarne onder het tapijt wordt gemoffeld.

Share and Enjoy !

Shares

Geef een reactie