Doelstellingen

1) Grapevine streeft ernaar het historische, politieke, sociale en economische bewustzijn onder de mensen van Afrikaanse afkomst in Nederland en daarbuiten te vergroten.

2) Grapevine is toegewijd de verschillende gemeenschappen met een Afrikaanse oorsprong woonachtig in Nederland en daarbuiten te verenigen zodat de noodzakelijke structuur in het leven kan worden geroepen om de bijdragen die mensen van Afrikaanse komaf aan de wereld hebben geleverd te beschermen.

3) Ter bevordering van de gemeenschapszin tracht de Grapevine feestelijke activiteiten in het leven te roepen gerelateerd aan belangwekkende historische gebeurtenissen en personen betreffende Afrika en haar diaspora.

4) Om te voorkomen dat de aandacht afgeleid wordt van de politieke, sociale, psychologische en economische problemen waar de Zwarte gemeenschap onder leidt, neemt Grapevine geen officieel standpunt in t.o.v. religie.

5) Grapevine streeft vanzelfsprekend naar de economische zelfredzaamheid van de Zwarte gemeenschap in Nederland en daarbuiten.

6) Grapevine stelt xenofobie in de Nederlandse samenleving en daarbuiten ter discussie.

7) Grapevine streeft naar de oprichting van scholen met een Afrikaansgecentreerd curriculum om de volgende generatie Zwarte mensen te verschonen van eurocentrische indoctrinatie, wat racistische zelfhaat tot gevolg heeft.

8) Grapevine streeft naar het opzetten van onafhankelijke Zwarte media in Nederland en daarbuiten als alternatief voor de meer dan eens gemanipuleerde informatie welke verspreid wordt door de mainstream media.

9) Grapevine streeft ernaar aan te haken bij de laatste technologische ontwikkelen en die toe te passen ter verwezenlijking van haar doelstellingen.

10) De politieke eisen van Grapevine zijn verwoord in het programma van 10 punten.

 

Share and Enjoy !

Shares

Geef een reactie