De Epstein-documenten

Jeffrey Epstein werd geboren en getogen in Brooklyn, New York. Hij kwam uit een Joods arbeidersgezin. In eerste instantie beoefende hij het beroep van leraar wis-en natuurkunde op een middelbare school. Ondanks dat hij de juiste kwalificaties ontbeerde werd hij aangenomen in september 1974. Echter, in juni 1976 kreeg hij alweer de zak omdat hij zijn werk niet goed deed.

Na zijn mislukte carrière in het onderwijs wist hij via via een baan te bemachtigen in de financiële sector, en wel bij de investeringsbank Bear Sterns. Hij begon onderaan, maar maakte razendsnel carrière. In 1980 werd hij zelfs commanditair vennoot. Maar niet voor lang, aangezien hij in 1981 alweer de deur werd gewezen vanwege het plegen van fraude. Datzelfde jaar begon hij zijn eigen financiële adviesbureau, Intercontinental Assets Group Inc., dat regeringen en vermogende mensen hielp geld terug te vorderen van frauduleuze makelaars en advocaten. Hiermee zou Epstein schatrijk zijn geworden. Relevanter nog, hij begon op te scheppen dat hij een geheim agent was. Feit is dat hij een vals Oostenrijks paspoort bezat met zijn foto erop maar met een valse naam en als woonplaats Saoedi-Arabië. Hetgeen een aanwijzing is dat Epstein daadwerkelijk voor geheime diensten werkte.

Een ander persoon waarvan bekend is dat hij een geheim agent was, was Robert Maxwell. Een selfmade miljardair van Joodse afkomst, geboren in Tsjechoslowakije, die aan de holocaust had weten te ontsnappen. Na de oorlog vestigde hij zich in Groot-Brittannië en maakte zijn fortuin in de uitgeverswereld. Het leek lange tijd crescendo te gaan met Maxwell, maar in 1991 bleek ineens dat hij grote schulden had, waardoor hij sommigen van zijn bedrijven moest verkopen. In november 1991 viel Maxwell naakt van zijn jacht de Lady Ghislaine en overleed. Na zijn heengaan bleek dat hij zonder toestemming de pensioenfondsen van zijn werknemers had geplunderd om een faillissement te voorkomen.

Maxwell werd begraven in Jerusalem en het interessante is dat er zes (voormalige) hoofden van Israëlische geheime diensten aanwezig waren. Premier Sharon had ook een goed maar geheimzinnig woordje voor hem over: “Hij heeft meer gedaan voor Israël dan vandaag kan worden onthuld.” Deze cryptische wijze van formuleren suggereert heel sterk dat Maxwell dingen heeft gedaan ter meerdere eer en glorie van Israël die het daglicht niet kunnen verdragen.

Ghislaine was het jongste en lievelingskind van Robert Maxwell, en zij verhuisde na de dood van haar vader naar New York alwaar ze close werd met Jeffrey Epstein. Ghislaine´s familie was dan wel bankroet, maar ze was nog immer een socialite met een groot netwerk onder de Anglo-Amerikaanse elite. Epstein ontbeerde dat netwerk, maar zat wel goed in de slappe was. Zodoende was een match snel gemaakt: Ghislaine Maxwell introduceerde Jeffrey Epstein bij de elite en Epstein zorgde ervoor dat Ghislaine haar luxeleventje kon voortzetten.

Als lievelingetje van mossad-agent Robert Maxwell zal Ghislaine Maxwell de nodige geheimen te weten hebben gekregen betreffende de modus operandi van de mossad. Doch waarschijnlijk waren zijzelf en haar vriend en compagnon Epstein reeds werkzaam was voor de mossad (en andere geheime diensten).
Epstein en Maxwell bleken dus een eiland te runnnen alwaar minderjarigen misbruikt werden door leden van de Anglo-Amerikaanse elite en beroemdheden.

Het balletje begon te rollen vanaf maart 2005. De familie van een veertienjarig meisje beweerde dat zij misbruikt was door Epstein, waarop de politie van Palm Beach een onderzoek startte. De politie kwam erachter dat Epstein nog veel meer meisjes had misbruikt. Jeffrey Epstein kwam tot verontwaardiging van velen weg met een opvallend lage straf, waarna de FBI de zaak oppikte. In de loop der jaren meldden steeds meer slachtoffers zich, waardoor er een gigantische beerput openging. Op 6 juli 2019 werd Jeffrey Epstein gearresteerd en op 10 augustus overlijdt hij in navolging van Robert Maxwell onder verdachte omstandigheden.

Steeds meer dossiers worden openbaar gemaakt, met als gevolg een steeds langere lijst van invloedrijke en bekende personen die acte de presence hebben gegeven op Epstein eiland. De namen van prins Andrew, Bill Clinton, Donald Trump, Al Gore, Michael Jackson, Cameron Diaz, Stephen Hawkings, Sir Richard Branson, David Copperfield, Ehud Barak (voormalig premier van Israël), etc. worden genoemd. Maar wat zou het hogere doel van Epstein eiland zijn geweest? Volgens de voormalige Israëlische spion Ari Ben-Menash was Epstein zelf ook een mossad-agent. Volgens Ari Ben-Menash heeft Maxwell senior zowel zijn lievelingsdochter als Epstein bij de mossad geïntroduceerd. VIP´s werden naar Epstein eiland gelokt en aangezet om sexuele handelingen te verrichten met minderjarigen. Deze handelingen werden gefotografeerd en gefilmd, waardoor de mossad materiaal in handen kreeg om betreffende VIP’s te chanteren.

Hoe dan ook, al decennia doen zich de bizarste verhalen de ronde over elitaire pedofielennetwerken. Totdat Epstein in 2019 dood werd aangetroffen in zijn cel en 2021 Ghislaine Maxwell werd veroordeeld konden die ´geruchten´ door de msm weggewuifd worden als complottheorieën ontsproten uit het brein van complete fantasten. Want, waar was het bewijs? Waarom was er nog nooit iemand uit zo´n elitair pedofielennetwerk onvoorwaardelijk door een rechter veroordeeld?

Epstein is toevallig in de kraag gegrepen, maar de vraag is, hoeveel meer van dit soort ondergrondse ondernemingen er bestaan. Wellicht moeten alle (vermeende) slachtoffers en getuigen van misbruik tijdens bepaalde afgesloten bijeenkomsten in de toekomst toch serieuzer genomen worden. Er zijn dus aanwijzingen dat politici en beroemdheden op grote schaal worden gechanteerd, en dus niet het volk vertegenwoordigen maar de belangen van hun chanteurs dienen.

DJEHUTI-ANKH-KHERU

Share and Enjoy !

Shares
Dit bericht is geplaatst in The Grapevine Publications met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.