Tribunalen

Kamerlid Pepijn van Houwelingen van de FvD heeft de Tweede Kamer compleet op zijn kop gezet. Dat gebeurde toen hij tijdens een debat waarin corona ter sprake kwam collega Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma van D66 ʽwaarschuwdeʼ. Van Houwelingen vond dat Sjoerdsma hem niet serieus nam en counterde met de volgende woorden: “Uw tijd komt nog wel, want er komen tribunalen!” Zowel binnen als buiten het parlement werd er vervolgens moord en brand geschreeuwd. Sindsdien is het woord tribunaal verboden in de Staten-Generaal, om de ondenkbaarheid van tribunalen gerelateerd aan coronabeleid nog maar eens te onderstrepen.

Let wel, de FvD is een fascistische partij. Dat waren ze toen ze het Nederlandse politieke landschap begonnen te bestormen, het werd glashelder toen partijleider Thierry Baudet zijn bizarre boreale toespraak hield na een verkiezingswinst en dat blijkt heden ten dage nog steeds uit keiharde xenofobe statements van fractieleden als Jansen, van Houwelingen en van Meijeren. Paradoxaal genoeg is het juist de FvD die altijd terechte vraagtekens heeft geplaats aangaande corona en het beleid dat er gevoerd wordt om het te bestrijden. De democratische partijen hebben helaas de coronakritiek laten kapen door de FvD. De meeste middenpartijen slikken kwa coronabeleid relatief kritiekloos wat de pot schaft. Doch let wel, zelfs de gewraakte tribunalen waar de FvD mee schermt zijn minder denkbeeldig dan de media ons willen doen geloven. Sterker nog, grootschalige rechtszaken tegen de vermeende hoofdrolspelers in het covid-19 drama zijn reeds in voorbereiding…

Op 6 december 2021 dienden een groep verontruste Britse burgers (één van hen is voormalig vicepresident van Pfizer dr. Michael Yeadon) een aanklacht in bij het Internationaal Strafhof in Den Haag tegen zestien hoofdrolspelers in de coronacrisis, waaronder premier Boris Johnson, Bill en Melinda Gates, de ceo´s van big pharma, WEF-voorman Klaus Schwab, dr. Anthony Fauci, etc., voor het plegen van misdaden tegen de menselijkheid tegen de volkeren van het Verenigd Koninkrijk en andere landen. De groep betoogt dat die zgn. vaccines in werkelijkheid helemaal geen vaccins zijn maar experimentele gentherapie. De toepassing van deze gentherapie heeft tot veel doden en verminkten geleid, maar dat de Britse regering verzuimd heeft alarmerende berichten te onderzoeken. Tevens vermelden de indieners de onderdrukking van veilige en effectieve medicijnen tegen covid-19, wat eveneens gelijk is aan moord, omdat daardoor menigeen onnodig is gestorven. Zo zouden wetenschappelijke tijdschriften geweigerd hebben studies te publiceren die uitwezen dat medicijnen als ivermectine en hydroxychloroquine goed werken tegen covid-19. Hieraan toevoegend, de recente opzegging van alle coronamaatregelen in het VK schijnt ook veel van doen te hebben met de aanklacht bij het Internationaal Strafhof.

Maar ook de Duitse advocaat Reiner Fuellmich is de afgelopen twee jaar drukdoende geweest bewijsmateriaal te verzamelen tegen het corona-industrieel-complex. Volgens sommige bronnen wordt Fuellmich inmiddels wereldwijd gesteund door meer dan duizend advocaten en 150 topwetenschappers. Fuellmich meent voldoende bewijs verzameld te hebben om de ganse vaccinindustrie te ontmantelen. De keiharde conclusie van Fuellmich en zijn team van experts is dat de coronacrisis geen pandemie maar een plandemie is: een vooropgezet plan dat jaren in het geheim voorbereid is door een groep extreem rijken en machtigen verbonden aan het WEF van Klaus Schwab. De coronamaatregelen zijn in werkelijkheid een dekmantel om de kleinere ondernemingen te vernietigen zodat uiteindelijk slechts de megabedrijven van de globalisten overblijven. De (dodelijke) bijwerkingen van de experimentele gentherapie zijn geen bijwerkingen, maar hoofdwerkingen. Gebleken is nl. dat er in gentherapie met bepaalde batchnummers doelbewust extra veel dodelijke stoffen zijn gedaan (niet in alle batchnummers, zodat men kan veinzen dat de dodelijke slachtoffers ´ongelukjes´ zijn). Keiharde verwijten van superadvocaat Fuellmich. We zullen zien hoe goed hij en zijn leger aan experts zich voorbereid hebben op de veldslag in de rechtszaal.

Doch in meer landen worden er juridische stappen ondernomen tegen kopstukken van het corona-industrieel-complex. In India bijvoorbeeld is de doodstraf geëist tegen niemand minder dan Bill Gates en de Indiase miljardair Adar Poonawalla voor massamoord. Er zijn nl. mensen overleden door hun gentherapie, terwijl ze vantevoren hadden verzekerd dat betreffende gentherapie veilig is. Volgens de Indiase wet zijn ze schuldig aan moord vanwege het verspreiden van misleidende informatie.

De mainstream media geeft nauwelijks ruchtbaarheid aan de oversterfte die in verschillende landen aanving nadat men begon met het injecteren van de experimentele gentherapie, het grote aantal sporters dat ineens last kreeg van hartproblemen, het grote aantal eenzijdige ongelukken, het grote aantal piloten dat stierf, etc., maar het gegeven dat de msm niet of nauwelijks over dergelijke problemen bericht wil natuurlijk niet zeggen dat ze niet bestaan. Mensen die slechts naar het NOS-journaal kijken zullen inderdaad geen idee hebben wat voor dood en verderf die experimentele gentherapie momenteel aanricht in de landen waar op grote school is geïnjecteerd.

Wedermaal, we binden er absoluut geen doekjes om dat de FvD in principe een fascistische partij is. Maar we zeggen er ook meteen bij dat andere partijen die hoog van de toren blazen in de nationale vergadering crypto-fascistisch zijn. Want waarom blijven ze anders schreeuwen om meer gentherapie terwijl er dankzij die gentherapie wereldwijd een humanitaire ramp gaande is? In dat geval is men crypto-fascistisch, oftewel men propageert fascistisch beleid onder een progressieve dekmantel. Ondanks dat het woord tribunaal tegenwoordig gekuist wordt in het Nederlandse parlement heeft die censuur dus niet kunnen voorkomen dat er internationaal daadwerkelijk topjuristen en topwetenschappers drukdoende zijn om kopstukken van het corona-industrieel-complex voor tribunalen te slepen om zich te verantwoorden.

DJEHUTI-ANKH-KHERU

Share and Enjoy !

Shares
Dit bericht is geplaatst in The Grapevine Publications met de tags , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.