Anthony Fauci

Dr. Anthony Fauci is de eeuwige directeur van de NIAID, zeg maar het Amerikaanse RIVM, en daarmee een gezaghebbend wetenschapper. Fauci is uitermate relevant omdat hij een hoofdrol speelt in het coronabeleid van de wereld in het algemeen maar van de VS in het bijzonder. Al was het maar vanwege de functie die hij vervult als directeur van de NIAID. Op 11 maart 2020 shockeerde de man de wereld met de volgende berichten op twitter: “De mensen zeggen altijd de griep dit en dat” [COVID-19] is “10 keer dodelijker dan de seizoensgebonden griep…ik denk dat het iets is wat mensen wakker kan schudden.” Het waren onverantwoorde statements omdat er op dat moment nog niet veel bekend was over covid-19. Na het eerdere statement van de president van de WHO op 3 maart 2020, dat covid-19 een sterftecijfer heeft van 3,4, droeg de angstzaaierij van Fauci in belangrijke mate bij aan de mondiale coronascare. Wat tot gevolg had dat regeringen over de hele wereld van het ene op het andere moment draconische maatregelen gingen nemen. Dit alles in afwachting op een vaccin die de wereld zou gaan bevrijden van de coronatirannie…

Anthony Fauci is van Italiaanse komaf en groeide op in Brooklyn, New York. Fauci ging eerst naar the College of the Holy Cross in Worcester, Massachusetts en studeerde af als arts aan Cornell University in 1966. In 1972 ging hij bij de NIAID werken. In 1984 wist hij het te schoppen tot directeur van de NIAID. Niet omdat hij de beste papieren voor de baan had maar omdat hij de meest geslepen ʽpoliticusʼ was en er daarom in slaagde al zijn beter gekwalificeerde concurrenten op een zijspoor te zetten. Hetgeen hem dus tot aan de dag van vandaag is gelukt.

In de jaren ´80 was HIV/AIDS een groot probleem. Opmerkelijk genoeg zaaide Fauci als directeur van de NIAID ook toen reeds angst. Hij verkondigde de foute bewering dat HIV/AIDS niet slechts middels geslachtsgemeenschap en gedeelde naalden overgebracht kon worden maar evenzo door alledaags fysiek contact. Fauci´s HIV/Aidsbeleid hield eveneens indertijd in alles inzetten op de ontwikkeling van een vaccin. Maar het mocht niet baten. Er werd meer dan $100 miljoen belastinggeld verbrast aan de ontwikkeling van een vaccin dat er nimmer kwam. Wanbeleid dus. Wel propageerde Fauci aidsremmer AZT, een mislukt middel tegen kanker afkomstig van big pharma waarvan de effecten op lange termijn niet bekend waren. AZT werd razendsnel goedgekeurd door de FDA, terwijl het één van de giftigste, duurste en meest omstreden geneesmiddelen is uit de moderne geschiedenis van de geneeskunde. Na de goedkeuring van AZT werd geen enkel geneesmiddel tegen HIV nog goedgekeurd, hoe veelbelovend het ook was. Met dit beleid heeft Fauci kapitalen verdiend voor big pharma ten koste van ontelbare mensenlevens.

Aanvankelijk was het taboe om te beweren dat het coronavirus uit een laboratorium is ontsnapt, maar heden is dat zeer waarschijnlijk. Te meer omdat, hoe bizar het ook moge klinken, niemand minder dan Fauci himself betrokken blijkt te zijn bij het gain-of-function-onderzoek (opwaarderingsonderzoek van virussen) van coronavirussen. Dit levensgevaarlijke opwaarderingsonderzoek wordt over de hele wereld gedaan onder de dekmantel van medisch onderzoek, maar het werkelijke doel is biologische wapens creëren. Toen de regering Obama in 2014 stopte met het financieren van onderzoek naar biologische wapens liet Fauci het privatiseren. Het private bedrijf EcoHealth outsourcete dit gain-of-function-onderzoek van coronavirussen bij vleermuizen vervolgens op haar beurt naar het Institute of Virology te Wuhan. Daarnaast investeerde Fauci $3,7 miljoen afkomstig van het overkoepelende overheidsinstituut NIH in betreffend project. Toen het congres Fauci ernaar vroeg heeft hij meermalen ontkend fondsen van het NIH afkomstig geïnvesteerd te hebben in gain-of function-onderzoek. Maar op een kwaad moment kwamen er documenten boven water uit Wuhan waaruit zwart op wit het tegendeel bleek. Triester nog, uit betreffende documenten bleek tevens dat Fauci er heel erg goed van op de hoogte was dat gain-of-function-onderzoek levensgevaarlijk is! Om de ontmaskering van Fauci nog completer te maken, tot ieders verbazing gaf uiteindelijk de NIH zelf onlangs ruiterlijk toe dat de VS gain-of function-onderzoek te Wuhan heeft gefinancierd. Hetgeen inhoudt dat Fauci meerdere malen onder ede heeft gelogen.

Het verhaal dat het vleermuizenvirus afkomstig is van een markt te Wuhan kan daarmee de prullenbak in. Al was het maar omdat op de gewraakte markt weliswaar levende dieren werden verkocht, maar geen vleermuizen. Het voorgaande toont aan dat Fauci een gewetenloze misdadiger en pathologische leugenaar is. Desalniettemin wil dat nog niet zeggen dat het virus uit het laboratorium te Wuhan is ontsnapt. Er zijn nl. ook sterke argumenten om aan te nemen dat het virus afkomstig is van een laboratorium op Amerikaanse bodem. Let op, eind oktober 2019 werden de Military World Games gehouden in Wuhan, en volgens de Chinezen hebben de Amerikaanse atleten het virus meegenomen naar China. Wat brandstof geeft aan deze theorie is dat het Amerikaanse team abominabel slecht presteerde. Het veruit best gefinancierde leger ter wereld werd nl. slechts 35e op de ranglijst. Zouden de Amerikaanse militairen zo slecht gepresteerd hebben omdat ze massaal te lijden hadden onder corona?

Hoe belachelijk het in eerste instantie ook klonk, het blijkt absoluut geen complot theorie te zijn dat vanuit de VS gain-of-functie-onderzoek is gefinancierd voor een laboratorium in China. Niemand minder dan Fauci, een hoofdrolspeler in de bestrijding van covid-19 blijkt tevens een hoofdrol te hebben gespeeld in de ontwikkeling ervan.

DJEHUTI-ANKH-KHERU

Share and Enjoy !

Shares
Dit bericht is geplaatst in The Grapevine Publications met de tags , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.