Hoelang nog?

Nederland zou zichzelf de coronacrisis uit prikken: het vaccin werd door the powers that be gepresenteerd als een waar geschenk uit de hemel. Te vroeg gejuicht dus. Inmiddels wordt algemeen erkend dat zowel ongevaccineerden als gevaccineerden besmet kunnen raken met covid-19. Ondanks de hoge vaccinatiegraad van 85% blijft het virus welig tieren te lande. Triester nog, er is internationaal een humanitaire ramp gaande die de msm zo lang mogelijk onder het tapijt tracht te vegen. Dat valt al af te leiden uit het feit dat de ene na de andere topsporter—vooral voetballers—op het strijdtoneel tegen de vlakte gaat vanwege hartproblemen. De bekendste is natuurlijk de Deense international Eriksen (tijdens het EK voetbal), maar er zijn veel meer voorbeelden te noemen. Zo overleed onlangs zelfs top-ijshockeyer Boris Sádecký op het bevroren water. Let wel, dit soort trieste dingen gebeurden voordat de zgn. coronavaccins bestonden ook wel, maar incidenteel. Tegenwoordig is het echter schering en inslag. En dan hadden we het nog niet eens gehad over de talrijke nare bijwerkingen waar van alle kanten steen en been over wordt geklaagd. Dat het vaccin voor dood en verderf zorgt wordt bevestigd door verscheidene klokkenluiders afkomstig uit de medische wereld, die echt een compleet ander verhaal vertellen dan de propagandapapegaaien die keer op keer elke dag weer in de tokkieshows op tv acte de presence geven.

In plaats van serieus evolueren of het zgn. vaccin (in werkelijkheid experimentele gentherapie) wel naar behoren functioneert blijft de Nederlandse regering de gifspuit aanprijzen al ware het Haarlemmerolie. Sterker nog, de bewindslieden geven steeds openlijker aan dat het doel is om vaccineren verplicht te stellen. Waarom dit gebeurt weten we: de Nederlandse staat is op basis van geratificeerde internationale verdragen gehouden de aanwijzingen van aan de VN gelieerde organisaties op te volgen en daarnaast hebben europarlementariërs onthuld dat in de contracten die de EU met big pharma heeft getekend staat dat de lidstaten verplicht zijn de bewegingsvrijheid van burgers die zich niet wensen te vaccineren ernstig te beperken.

Let wel, covid-19 is een ziekte die 99,8% van de mensen die het krijgen overleven en waarvan 95% van de mensen die besmet raken slechts te lijden hebben onder lichte tot helemaal geen symptomen (waarbij we er voor argument´s sake vanuit gaan dat de PCR-test valide is). Desondanks wordt de ganse wereldbevolking een vermeend vaccin door de strot geduwd. Zo is de Nederlandse regering momenteel drukdoende een QR-code als bewijs dat men gevaccineerd is verplicht te stellen.

In verschillende landen is de QR-code al verplicht. Maar de ratio achter die QR-code is zo lek is als een mandje. Want als je gevaccineerd bent kan je nog immer corona krijgen en dus op plaatsen waar een QR-code verplicht is anderen besmetten. Hetgeen sterk de suggestie wekt dat het de Nederlandse regering, eensgelijk regeringen elders gezeteld, helemaal niet te doen is om de volksgezondheid te bevorderen maar om de QR-code te verplichten. Het volgende doel zal dan zijn een sociaal kredietsysteem invoeren naar Chinees model. Met droge ogen en bizarre woordspelletjes trachten Hugo de Jonge en co binnen en buiten de Tweede Kamer te ontkennen dat ze niemand dwingen om zich te laten vaccineren, maar de feiten spreken natuurlijk voor zich. Want als het loopt als een eend, kwekt als een eend en lijkt op een eend, dan is het een eend!

Op 12 november 2021 gaven de demissionaire ministers Mark Rutte en Hugo de Jonge de zoveelste persconferentie gerelateerd aan de coronacrisis. Om terug te komen op eerdere beloftes dat de streep in zicht was en dus het goedgelovige Nederlandse volk wederom teleur te stellen met vervelende maatregelen. Zoals voormalig staatssecretaris Keijzer aangegeven had bij haar aftreden komt de 2G-regeling eraan. Tevens ziet het er naar uit dat de (de facto) verplichte QR-code aanstaande is. Hetgeen wil zeggen, de verplichte QR-code op het werk. Dat vereist wel de nodige voorbereiding aangezien daarvoor de wet veranderd dient te worden.

Australië is reeds in een ware politiestaat veranderd ter handhaving van de QR-code. Het gaat zelfs zover dat gekozen volksvertegenwoordigers de toegang tot het parlement is geweigerd zodat zij hun werk niet konden verrichten. Dat wil zeggen, ze konden hun stem niet uitbrengen. Waardoor het makkelijker werd om dubieuze wetgeving erdoor te krijgen. Zo is er in Australië het afgelopen jaar allerlei bizarre wetgeving doorheen gejaagd die door menigeen geassocieerd wordt met wat er in de jaren ’30 en ’40 plaatsvond in Duitsland en met het grofst mogelijke geweld geëxporteerd werd naar omringende landen.

Wat Nederland betreft weten we dat de zgn. druk op de zorg synthetisch is aangezien de Nederlandse regering cynisch genoeg de afgelopen twee jaar van crisis de zorg verder afgebroken heeft i.p.v. opgeschaald. Wel zijn er fondsen beschikbaar gemaakt om 5.000 extra boa’s in te huren. Hoe rijmt dat? Klaarblijkelijk is handhaving veel belangrijker dan gezondheidszorg. Handhaving om de contractuele verplichtingen aan big pharma na te komen. Hoelang zal het duren voordat de drastische corona maatregelen verleden tijd zijn? Hoelang zal het duren voordat de massa van de mensen door heeft hoe gevaarlijk de experimentele gentherapie waarmee ze zich hebben laten inprikken is? Want onafhankelijke experts hebben de gentherapie goed bekeken onder de microscoop en ze zagen hele rare dingen. Volgens hen wijst alles erop dat het middel veel erger is dan de kwaal. Dus hoelang duurt het voor de algemene volkswoede uitbreekt?

DJEHUTI-ANKH-KHERU

Share and Enjoy !

Shares
Dit bericht is geplaatst in The Grapevine Publications met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.