De ziekte van Pfizer

Niet alles wat op tv komt is waar. Integendeel zou zelfs betoogd kunnen worden. Dat is vanaf de aanvang van de coronacrisis keer op keer gebleken. Tenminste, als men de moeite heeft genomen om verder te kijken dan de beeldbuis. Want werkelijk waar het ene na het andere schandaal gerelateerd aan de coronacrisis komt naar buiten. Probleem is dat de mainstream media de meesten van die schandalen straal negeren.

Een goed voorbeeld van een schandaal waar de reguliere pers het liefst zo min mogelijk ruchtbaarheid aan geeft betreft de contracten die de farmaceutische industrie af heeft gesloten met de EU. Europarlementariërs afkomstig uit verschillende landen wisten na heel veel druk het voor elkaar te krijgen dat de Europese Commissie betreffende contracten voor hen toegankelijk maakte (maar dan nog waren de contracten grotendeels onleesbaar gemaakt). De contracten bleken weerzinwekkend te zijn. Het bleek dat de farmaceutische industrie de coronavaccins verkocht met merkwaardige dictatoriale voorwaarden eraan verbonden. In die contracten staat namelijk dat burgers van de landen in kwestie niet naar het werk, niet naar de winkel, niet naar school en niet internationaal mogen reizen, tenzij zij zijn geïnjecteerd met één van de coronavaccins van big pharma. Hetgeen helder lijkt te maken waarom Hugo de Jonge en zijn collega´s elders in Europa hun uiterste best doen om QR-codes zoveel mogelijk te verplichten. Zo wordt er momenteel volgens verwachting hardop gepraat over een QR-verplichting op het werk door de Jonge.

Een ander schandaal is gerelateerd aan de ontwikkeling van Pfizer´s coronavaccin. Pfizer huurde een onderzoeksbedrijf genaamd Ventavia in om testfase III voor het coronavaccin van Pfizer te doen. Maar Ventavia raffelde die opdracht met de Franse slag af. Ventavia had compleet maling aan de vereiste wetenschappelijke zorgvuldigheid. Gedacht moet dan worden aan het vervalsen van data, patiënten verzuimen te blinddoeken, werknemers slecht trainen, het verkeerd labelen van specimens in het laboratorium, vaccins die niet bewaard werden op de juiste temperatuur en een gebrek aan tijdige follow-ups van patiënten met bijwerkingen. Brook Jackson was slechts twee weken in dienst als regionaal directeur bij Ventavia maar schok zich een ongeluk. Ze deed telkens beklag bij haar superieuren over de bedenkelijke gang van zaken doch die deden daar niets mee. Ten einde raad schreef Jackson de landelijke toezichthouder FDA (US Food and Drugs Administration) aan, maar 24 uur later werd ze de zak van Ventavia en eveneens de FDA verzuimde iets met haar klachten te doen. Vervolgens deed ze haar verhaal bij het medische tijdschrift The BMJ, alwaar ze de stuitende werkwijze van het bedrijf keihard aan de kaak stelde met behulp van dozijnen interne bedrijfsdocumenten, foto´s, geluidsopnames en emails. Er is inmiddels al betoogd dat Brook Jackson de grootste klokkenluider uit de geschiedenis is.

Maar waarom vielen de klachten van Brook Jackson eigenlijk in dovemansoren bij de FDA? Verschillende leden van de adviescommissie van de FDA onderhouden warme banden met Pfizer. Bijvoorbeeld als voormalig directielid, voormalig betaald consultant, bij eerdere werkzaamheden gesponsord door Pfizer, etc., waardoor het ouwe-jongens-krentenbrood is tussen de FDA en Pfizer en de onafhankelijkheid van de FDA eigenlijk ten zeerste ter discussie gesteld zou moeten worden. Hetgeen overigens niets nieuw is. Want de FDA heeft altijd warme banden gehad met big pharma, waardoor meer dan eens ondeugdelijke medicijnen zijn goedgekeurd.

Weer een ander schandaal gerelateerd aan de coronacrisis is het gain-of-function onderzoek. Fauci (directeur van de NIAID; Amerikaanse van Dissel) heeft voor de Amerikaanse senaat gelogen over het financieren van gain-of-function onderzoek in Wuhan, China. Gain-of-function onderzoek verwijst naar virussen die van dieren worden afgenomen waarna ze genetisch worden veranderd in een laboratorium om ze dodelijker en besmettelijker te maken voor mensen. Fauci had meer dan eens ontkend dat de NIH (National Institutes of Health) gain-of-function onderzoek had gefinancierd in Wuhan naar coronavirussen op vleermuizen. Maar tot ieders verbazing gaf de NIH uiteindelijk zelf toe dat dat wel degelijk het geval is geweest. Ondanks dat Fauci aantoonbaar gelogen heeft in de senaat mag hij merkwaardig genoeg gewoon aanblijven in functie. Te meer omdat er meer schandalen spelen rond Fauci.

Dan het volgende punt, de mensheid is momenteel als een kikker in een pan kokend water. De meerderheid der mensen in verschillende landen heeft zich reeds laten prikken, terwijl het vermeende vaccin nog in de experimentele fase is. We kennen de lange termijn effecten dus niet. Wat de korte termijn betreft weten we inmiddels dat het vaccin maar korte tijd werkt, het veel nare bijwerkingen heeft en lijkt het veel doden op te eisen. Kort na vaccinatie is nl. een flink aantal bekendheden gestorven, een recent voorbeeld is Colin Powell. Daarnaast tracht een leger aan klokkenluiders werkzaam (geweest) in de gezondheidszorg het publiek te waarschuwen voor het grote aantal merkwaardige bijwerkingen en sterfgevallen als gevolg van vaccinatie. Informatie die verzwegen wordt door de msm.

De hierboven benoemde schandalen hadden op de voorpagina´s van alle kranten ter wereld moeten staan eensgelijk alle mogelijke tv-journaals ermee hadden moeten openen. Want de mensen wiens wereldbeeld niet verder reikt dan de platte beeldbuis weten hier niks van. Onder auspiciën van Pfizer heeft big pharma sleutelfiguren in zowel de medische wereld, de politiek als de media ʽlekkersʼ toegestopt, want anders valt niet te verklaren waarom zelfs de grootst mogelijke schandalen verborgen blijven voor het grote publiek. Wij noemen dit de ziekte van Pfizer: het wegkijken voor de misdaden van Pfizer en partners.

DJEHUTI-ANKH-KHERU

Share and Enjoy !

Shares
Dit bericht is geplaatst in The Grapevine Publications met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.