Rutte slachtoffer van eigen wanbeleid?

De Nederlandse pers besteedt er niet of nauwelijks aandacht aan, maar de best tegen covid-19 gevaccineerde landen ter wereld zijn momenteel de grootste brandhaarden. De belofte was dat bij een hoge vaccinatiegraad het virus onder controle zou komen zodat men weer terug zou kunnen naar het oude normaal. Wel, de feiten zijn dat in Israël en Singapore het virus weliger tiert dan ooit tevoren, heviger dus dan voor de vaccinatie. Terwijl Klaus Schwab´s braafste jongetjes van de klas Israël en Singapore opnieuw strenge maatregelen invoerden schrapte Noorwegen juist de laatste coronamaatregelen op 24 september jongstleden, hetgeen Denemarken al op 10 september had gedaan.

Alhoewel de situatie in goed gevaccineerde landen als Israël en Singapore sterk suggereert dat het middel erger is dan de kwaal blijven de Nederlandse autoriteiten vaccins omarmen als zijnde de panacee. I.p.v. alle alarmbellen te laten rinkelen. Zo kon het geschieden dat op 25 september 2021 medische apartheid werd ingevoerd in Nederland ten koste van de ongevaccineerden, ondanks dat de vaccinatiegraad in Nederland vergelijkbaar is met Scandinavië (om deze maal voor argument’s sake maar te zwijgen over de ellende in Israël en Singapore).

Opvallend is dat staatssecretaris Mona Keijzer uit de school klapte op de dag dat de medische apartheid in Nederland van kracht ging. Ze gaf in een welbekend landelijk ochtendblad aan niet achter de medische apartheid te staan. Mark Rutte en Hugo de Jong waren not amused. Onmiddellijk werd Keijzer de deur gewezen door de premier. Er volgde een afscheidsbrief van de staatssecretaris. Wat menigeen opviel is dat Keijzer in haar afscheidsbrief verwees naar een zeker G2-systeem: “Het langzaam overgaan naar een situatie dat je alleen nog ergens binnen mag met een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs (dat na 6 maanden verloopt), het zogenaamde G2-systeem, is onnodig en niet proportioneel.” Waarbij Keijzer de bevolking van Nederland dus ogenschijnlijk wenkte voor de ware plannen van het kabinet Rutte op korte termijn: de medische apartheid gaat verscherpt worden! Wat nog meer voeding geeft aan deze gedachte is dat Hugo de Jonge inmiddels miljoenen vaccins heeft ingekocht om Nederland ook in 2022 en 2023 van injecties te voorzien. Hetgeen suggereert dat vaccineren de komende jaren structureel beleid blijft van de Nederlandse overheid. Gebeurt dit alles om uiteindelijk te voldoen aan het lange termijn doel dat op papier is gezet door Klaus Schwab? Is The Great Reset 2030 dan toch de horizon van de regering Rutte?

Vlak na het weekend werd ineens naar buiten gebracht dat Rutte bedreigd werd door de Mocro maffia en daarom beveiliging gaat krijgen. Dit lijkt allemaal wel heel toevallig, dat Rutte vlak na het ontslag van Keijzer in een underdogpositie kruipt. Veel mensen doorzagen dan ook wel dat dit een ordinaire afleidingsmanoeuvre was van de storm van kritiek die los zou barsten vanwege het oneigenlijke ontslag van Keijzer. Want zoals een bekend Amerikaans president eens zei: “In de politiek gebeurt niets bij toeval!” Want de premier van Nederland wordt sowieso goed beveiligd. Ook al laat hij het uit propaganda-overwegingen gaarne lijken alsof hij dagelijks open en bloot naar huis fietst.

Los van het voorgaande, stel voor dat er deze maal niet gelogen wordt vanuit kamp Rutte en dat de premier daadwerkelijk serieus bedreigd wordt door zware drugscriminelen, is hij dan niet gewoon slachtoffer van zijn eigen neoliberale wanbeleid? Het Europees Parlement nam in maart 2019 voor het eerst in de geschiedenis een resolutie aan die erkende dat er ook binnen de grenzen van de EU-belastingparadijzen zijn, waaronder Nederland. Hetgeen maar aangeeft hoe ernstig het neoliberale beleid van Rutte uit de klauwen is gelopen. Opmerkelijk, aangezien de EU de gewoonte heeft belastingparadijzen buiten de EU op de vingers te tikken, terwijl Nederland als één van de grootste belastingparadijzen ter wereld (tot voor kort) altijd buiten schot bleef.

Maar nu komt het, belastingparadijs en witwasparadijs is in feite hetzelfde. De beroemde Italiaanse journalist Roberto Saviano verkondigt reeds jaren dat Nederland één van de misdadigste landen ter wereld is omdat het de deur wagenwijd open heeft gezet voor de internationale misdaadgemeenschap om hun geld wit te wassen. Zo schreef hij: “Iedereen wil met de mocro-maffia samenwerken en weet je waarom? Als je denkt aan de haven Rotterdam, waar altijd al vrachten cocaïne omgaan, heb je het mis. Het komt door het witwassen.” En: “Een systeem dat niet vatbaar is voor verandering, en een regering die zich hier niet verantwoordelijk voor voelt is een medeplichtige regering.” Dus Rutte heeft met het creëren van een neoliberaal belastingklimaat niet slechts allerlei buitenlandse ondernemingen aangetrokken, maar ook de internationale maffia!

Traditioneel wordt Rutte beloond door de masochistische Nederlandse kiezer voor zijn wanbeleid. Zelfs nu staat Rutte bovenaan in de peilingen. Toch wenst de demissionaire premier geen nieuwe verkiezingen. Waarom niet? Het onnozele Nederlandse publiek weet het wellicht niet, doch de premier weet gerust wel hoe de zaken ervoor staan in landen als Israël en Singapore en het lijkt niet onwaarschijnlijk dat de situatie in die landen het voorland is van Nederland. De voorbereidingen voor de verkiezingen gaan enige maanden vergen, wat als rond verkiezingstijd een volgende coronagolf uitbreekt in het goed gevaccineerde Nederland? Zelfs het hondstrouwe Rutte-electoraat zou dan zelfs kunnen gaan twijfelen aan de pathologische leugenaar. Waardoor Rutte electoraal slachtoffer zou worden van zijn eigen wanbeleid. Dus daarom is hij dolblij dat hij lijkt te kunnen gaan formeren met Kaag voordat de pleuris uitbreekt.

DJEHUTI-ANKH-KHERU

Share and Enjoy !

Shares
Dit bericht is geplaatst in The Grapevine Publications met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.