Coronabonanza (3)

Wijlen prins Philip, hertog van Edinburg en echtgenoot van koningin Elizabeth van Groot-Brittannië, was berucht om zijn merkwaardige uitspraken. Eén van die uitspraken die de wenkbrauwen deed fronzen was de volgende: “In het geval dat ik gereïncarneerd word, wil ik graag terugkeren als een dodelijk virus, om iets bij te dragen aan het oplossen van de overbevolking.” Op 21 april jongstleden deed prins Philip voorgoed zijn ogen dicht. Of Philip daadwerkelijk in persoon gereïncarneerd is als een dodelijk virus is twijfelachtig, desondanks lijkt zijn wens van de komst van een dodelijk virus bewaarheid geworden.

Reeds een dikke anderhalf jaar is de wereld in rep en roer omwille van een virus. Gezien de vergaande maatregelen die overal worden getroffen zou het het dodelijkste virus ooit moeten zijn. Opmerkelijk genoeg zijn de extreem bemiddelden nog extreem bemiddelder geworden sinds de aanvang van de pandemie. Hoe moeten we die ontwikkeling plaatsen? Een voorbeeld van een miljardair die goed geboerd heeft tijdens de pandemie is de onvermijdelijke Bill Gates. Gates investeert al jaren gigantisch veel in vaccins. Merkwaardige hieraan is dat hij meer dan eens dingen gedebiteerd heeft over vaccins in relatie tot bevolkingsgroei die in het straatje passen van prins Philip. Hoe moeten we dat plaatsen?

Overal in de Westerse wereld en ver daarbuiten zijn de autoriteiten momenteel drukdoende hun ganse bevolking over te halen zich te laten vaccineren. De meerderheid van meerdere van de bevolkingen van meerdere landen is reeds gevaccineerd. Daarom kan nu hardop de vraag gesteld worden of die vaccins wel naar behoren werken. De belofte was dat bij een bepaald % gevaccineerden de maatschappij weer opengesteld zou worden. Maar nu blijkt dat mensen die dubbel gevaccineerd zijn nog steeds corona overdragen en het zelf krijgen. Sterker nog, we ontvangen onheilspellende verhalen uit landen als Israël en Australië dat veruit de meesten met de beruchte Delta-variant besmette mensen aldaar reeds gevaccineerd waren. Is het űberhaupt mogelijk om een werkend vaccin te creëren tegen COVID 19 als het betreffende virus telkens muteert?

Dus de vraag wordt steeds gerechtvaardigder, wie heeft het meeste belang bij vaccinatie, het publiek of de farmaceutische industrie? Pfizer heeft in de eerste helft van dit jaar al $10,8 miljard bijeengeschraapt, BioNTech $8,6 miljard, Moderna $5,9 miljard, AstraZeneca $1,2 miljard en Johnson & Johnson $264 miljoen. Als men zulke onvoorstelbare winsten maakt dan is het natuurlijk niet moeilijk om een krachtige lobby te creëren ter behartiging van de belangen. Alleen al in de VS heeft de farmaceutische industrie de afgelopen 22 jaar 4,45 miljard geïnvesteerd in het lobbyen van politici. Dat is meer dan welke andere bedrijfstak ook. Doch gezien de enorme winsten die Big Pharma maakt betaalt die kostbare lobby zichzelf dubbel en dwars terug.

Hieraan toevoegend, niet vergeten mag worden dat de farmaceutische industrie meer dan eens voor dr. Mengele heeft gespeeld en geneesmiddelen in omloop gebracht die erger bleken te zijn dan de kwaal. Om die reden zijn vertegenwoordigers van Big Pharma ook meer dan eens voor de rechter gedaagd. Zo bekende Pfizer in 2009 schuld voor het marketen van de producten Bextra en Celebrex met als doel om te misleiden en frauderen. Pfizer schikte uiteindelijk voor $2,3 miljard en diende de pijnstiller Bextra in zowel de VS als de EU uit de handel te halen omdat het hartaanvallen, beroertes en ernstige huidziektes veroorzaakt. Big Pharma krijgt dit soort dubieuze medicijnen in gebruik door steekpenningen te verstrekken aan artsen.

Ondanks de geschiedenis die Big Pharma heeft met het op de markt brengen van ondeugdelijke medicijnen hebben overheden aanvaard dat Big Pharma zeer experimentele Covid-vaccins mag vermarkten maar niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor eventuele schade bij de gevaccineerden. Big Pharma is in deze eensgelijk koning Willem Alexander onschendbaar. Blijkbaar heeft de Big Pharma lobby haar werk in deze uitstekend gedaan. Pers publiek en politiek slikken de propaganda vooralsnog voor zoete koek.

Men is dus niet slechts slachtoffer van het covid 19-virus, maar eerder van het covid 19-industrieel-complex. Men kan in de eerste plaats ziek worden of zelfs sterven van het covid 19 zelf (los van de discussie hoe levensbedreigend covid-19 is). Dan zijn er de vaccins die bescherming zouden moeten bieden tegen dat virus, maar menigeen sterft juist aan de vaccins of gaat lijden onder ernstige bijwerkingen. Daarnaast sterven in bijvoorbeeld Afrika miljoenen indirect aan covid 19, dat wil zeggen aan de organische hongersnoden die ontstonden door het stilleggen van economische activiteiten als gevolg van de opgelegde lockdowns. Allemaal als gevolg van beleid dat opgelegd is door politici die kennelijk in de zak zitten van Big Pharma en gerelateerde duistere elites. Want we kunnen ons steeds meer afvragen of politici daadwerkelijk in de doodsbedreiging van covid 19 geloven, aangezien ze maling blijken te hebben aan hun eigen corona maatregelen als ze zichzelf onbespied wanen. Het beroemdste Nederlandse voorbeeld is natuurlijk de bruiloft van Minister Grapperhaus. Onlangs kwamen er ook beelden naar buiten van het grootse verjaardagsfeest van voormalig president Barack Obama, en daaruit werd door de genodigden eveneens weinig respect getoond voor de regels ter bestrijding van de pandemie. Voor alle duidelijkheid, dat het virus bestaat geloven we zeer zeker. We geloven ook dat mensen eraan kunnen sterven. Maar, waarom zou er blind vertrouwd moeten worden op de haarlemmerolie van multinationals die een lange geschiedenis hebben van kwakzalverij? Is het covid 19-industrieel-complex soms de nieuwe wereldgodsdienst die met het zwaard bekeert?

DJEHUTI-ANKH-KHERU

Share and Enjoy !

Shares
Dit bericht is geplaatst in The Grapevine Publications met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.