Oekraïnistan in de maak? (2)

Je hoefde geen helderziende te zijn om te kunnen voorspellen dat Oekraïne het Eurovisiesongfestival zegevierend af zou sluiten op 14 mei 2022. In lijn met de ongekend hevige pro-Oekraïense propaganda die de laatste tijd verspreid wordt kon het niet anders dan dat de Oekraïense delegatie de laatst lachende zou zijn na de puntentelling. Wat wel verrassend of zelfs verbijsterend was was de wijze waarop de overwinning van Oekraïne wereldkundig werd gemaakt. De presentatrice die de voor Oekraïne en haar sympathisanten blijde boodschap openbaarde bracht nl. de Hitlergroet en schreeuwde vervolgens uit: “Slava Oekraini!”, waarmee ze dus schaamteloos refereerde aan de Oekraïense ‘nationalisten’ van de jaren ’40 die gretig met de Duitse nazi’s collaboreerden.
Want ook al hebben de Oekraïense fascisten die saluut wellicht niet geïnitieerd, ze hebben hem wel degelijk gepopulariseerd.

Slechts een drie maanden geleden was het volstrekt ondenkbaar dat op een mainstream pan-Europees tv-programma met fascistische symbolen uit de Tweede Wereldoorlog geschermd kon worden. Doch van het ene op het andere moment kan de zeitgeist blijkbaar dusdanig verloederen dat op het Eurovisiesongfestival het fascisme gesalueerd kan worden en nota bene als de gewoonste zaak van de wereld beschouwd.

De Hitlergroet op het Eurovisiesongfestival viel echter in het niet bij de weerzinwekkende gebeurtenis die dezelfde dag aan de andere kant van de grote plas plaatsvond. Groot verschil was dat bij de pan-Europese zangwedstrijd het fascisme ‘onschuldig’ werd gesalueerd, maar dat in de VS tot uiting kwam hoe levensgevaarlijk het fascisme ook vandaag de dag nog altijd is. Een witte jongeman nam de moeite om vanuit zijn woonplaats Conklin drieëneenhalf uur te rijden naar de dichtstbijzijnde Zwarte gemeenschap met als doel om zoveel mogelijk melaninerijke mensen van kant te maken. Zijn eindbestemming was een supermarkt in de gemeente Buffalo. Hij slaagde erin tien mensen te vermoorden en er drie te verwonden voordat de politie hem inrekende. Zijn naam is Payton S. Gendron. Opmerkelijk is dat deze Amerikaanse neonazi tijdens zijn fascistische terreurdaad het symbool van de zwarte zon droeg, hetzelfde symbool dat de leden van het fascistische Oekraïense Azovbataljon op hun uniformen dragen. Des te opmerkelijk aangezien de mainstream media zoals bekend net doet alsof Oekraïne het braafste en onschuldigste land van Europa is, verschoond van fascisme…

Sinds 24 februari 2022 is de domme massa in de Westerse landen blind verliefd op Oekraïne. Een land waar ze op 23 februari bij wijze van spreken nog nooit van hadden gehoord. Een land waarvan ze denken dat het zo maar, zonder enige reden is binnengevallen door de grote boze Russische Federatie. Want dat is wat ze elke dag de hele dag wordt ingestampt door de msm. Het ironische is dat zelfs mensen van kleur witheet van woede werden als erop gewezen wordt dat het verhaal achter de oorlog in Oekraïne toch een stukje gecompliceerder ligt dan het NOS Journaal ons tracht te doen geloven. De waarheid is dat (west) Oekraïne sinds de jaren ’30 zonder overdrijven een waar bolwerk is van het fascisme, niet onderdoend voor welk ander fascistisch bolwerk dan ook. Waaruit eens te meer blijkt hoe machtig de media is. Ze kunnen zo maar van engelen demonen maken en van demonen engelen. Hetzelfde gebeurde in de jaren ’80, toen het imperium de moedjahedien steunde en de msm betreffende islamisten afschilderde als engelen die tegen de demonen van de Sovjet-Unie streden. Echter, toen een vijftien jaar later de geopolitieke verhoudingen en dus de belangen van het Anglo-Amerikaanse imperium compleet anders lagen werd diezelfde moedjahedien net zo makkelijk weer afgeschilderd als een organisatie van islamistische demonen die in oorlog zouden zijn met de hoogwaardige Westerse normen en waarden.

Momenteel worden de Oekraïense nazi’s tot engelen verheven. De mainstream media liegt het naïeve publiek voor over het chronische fascismeprobleem waar Oekraïne mee kampt en welke dynamiek het teweeg brengt. We hebben er eerder op gewezen dat de afgelopen jaren maar liefst 17.000 (!) neonazi’s uit de ganse pan-Europese wereld naar Oekraïne zijn afgereisd om militaire training te krijgen van het Azovbataljon. Dat de Oekraïense nazi’s dus een voortrekkersrol vervullen voor neonazi’s uit de hele wereld. Waartoe dat kan leiden bleek eerder uit de massamoord gepleegd door Payton Gendron’s idool Brenton Tarrant te Christchurch Nieuw-Zeeland, betreffende neonazi was ook in Oekraïne geweest om militaire vaardigheden op te doen. Eveneens zijn er de laatste tijd allerlei merkwaardige incidenten, zoals begraafplaatsen van oorlogsveteranen die beklad werden met de Oekraïense kleuren en referenties aan het Azovbataljon.

Oekraïne is zogenaamd gevrijwaard van nazi’s, maar nu een massamoordenaar die een zelfverklaard aanhanger is van de omvolkingstheorie en open en bloot rondliep met het symbool van de zwarte zon eensgelijk het Azovbataljon, valt moeilijk nog de internationale impact van het Oekraïense fascisme te ontkennen. De AIVD heeft er eerder op gewezen dat er ook in Nederland een groeiende gemeenschap van Payton Gendron’s bestaat: witte jongemannen die elkaar vooral online ontmoeten en opjutten. Ook zij geloven in de omvolkingstheorie en menen in te moeten grijpen om het nobele witte ras met alle mogelijke middelen van de ondergang te redden. Net zoals Payton Gendron helemaal naar Buffalo reed zou een Nederlandse Payton Gendron zich de moeite kunnen getroosten om vanuit een vaag gehucht aan de uiterste randen van de Nederlanden af te reizen naar bijvoorbeeld de Bijlmer of de Schilderwijk. Danwel een groot evenement als Keti Koti, Kwaku of het zomercarnaval aanvinken in zijn agenda.

DJEHUTI-ANKH-KHERU

Share and Enjoy !

Shares
Dit bericht is geplaatst in The Grapevine Publications met de tags , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.