Justin Trudeau

Justin Trudeau gold jarenlang als de messias van het internationale politieke landschap. De man bestormde het politieke plateau met de wijsheid van Salomo. Hij was een ʽwijsgeer-koningʼ rechtstreeks uit de politieke filosofie van Plato. Een man die het templaat creëerde voor de perfecte wereld: als al zijn collega´s over de ganse wereld zijn voorbeeld maar blind zouden volgen, dan zou het paradijs op aarde nabij zijn. De onofficiële opvolger van president Obama. Maar net zoals Obama zijn belofte als ʽnieuwe Jezusʼ niet waar kon maken, bleek evenzo Trudeau dus toch geen water in wijn te kunnen veranderen, ook al is hij nota bene geboren op 25 december. Zeker gedurende de coronacrisis is Trudeau compleet door de mand gevallen.

Politiek zit Justin Trudeau in het bloed. Hij is nl. de zoon van niemand minder dan voormalig premier van Canada Pierre Trudeau. De eerste jaren van zijn leven heeft ʽde kroonprinsʼ in de ambtswoning van zijn vader gewoond. Later zou hij leraar worden en Frans, wiskunde en maatschappijleer doceren. Van jongs af aan was hij betrokken bij de Liberale Partij, maar vooral na het heengaan van Trudeau senior in 2000 begon de interesse van Justin Trudeau in de politiek in bijzondere mate te groeien. Zo sprak hij zich o.a. publiekelijk uit tegen het nationalisme in het Frantalige Quebec. In 2008 kwam Trudeau junior in het parlement en werd al gauw gezien als een toekomstig premier. In 2013 werd hij met een overweldigende meerderheid van stemmen gekozen tot fractievoorzitter van de Liberale Partij. In 2015 won Trudeau de landelijke verkiezingen en trad vervolgens daadwerkelijk in de voetsporen van zijn vader en werd premier. Premier Trudeau werd wereldberoemd vanwege zijn progressieve beleid, waarbij er veel aandacht was voor zaken als feminisme, diversiteit en duurzaamheid…

Met de opmerking: “Sinterklaas bestaat, daar zit-ie, achter de tafel!” Kreeg de rechtse Nederlandse politicus Hans Wiegel de lachers op zijn hand in de jaren ʼ70 toen hij zijn progressieve collega Joop den Uyl aanviel. Maar in september 2019 kreeg de grote progressieve politicus van deze tijd niet het verwijt Sinterklaas te zijn, maar de zwarte piet toegespeeld omdat hij gaarne voor zwarte piet speelt. Er werden foto’s wereldkundig gemaakt waaruit bleek dat ʽwijsgeer-koningʼ Trudeau gaarne zijn gezicht Zwart schminkte om de racistische Westerse blackface traditie eer aan te doen.

In november 2021 kwamen de inheemse Canadezen er eveneens achter dat Trudeau geen Sinterklaas is maar een ordinair bleekgezicht opperhoofd met een masker op die met gespleten tong praat. In 2019 kwam Canada’s Human Rights Tribunal tot het oordeel dat inheemse kinderen gecompenseerd dienen te worden door de Canadese overheid omdat hen overheidsdiensten is ontzegd. Maar de regering Trudeau liet middels vaag en wollig taalgebruik op een vrijdag (toen Trudeau himself in het buitenland zat) weten niet te zullen gaan schuiven. Doelbewust op een vrijdag, omdat die dag aan de grens van het weekend is de dag dat de meeste mensen hun aandacht elders hebben.

Doch met name ten tijde de coronacrisis manifesteerde Trudeau zich als een crypto-fascistische politicus: hij voert fascistische wetgeving in onder een progressieve dekmantel. Vaker is naar voren gebracht dat we te maken hebben met een coronaplandemie, een internationale scam die op poten is gezet door het WEF van de inmiddels welbekende Klaus Schwab. In ieder geval, het WEF heeft Trudeau blijkbaar erg hoog zitten aangezien er een ware hagiografie van ʽwijsgeer-koningʼ Justin Trudeau pronkt op de website van het WEF. In het verlengde daarvan doet Trudeau wel heel erg zijn best om in de pas te lopen met het soort van coronabeleid zoals het WEF het erg graag ziet.

Inmiddels komt steeds meer naar buiten dat er van alles en nog wat mis is met de anti-covid-19 experimentele gentherapie van big pharma. Meerdere vooraanstaande medici hebben zelfs naar buiten gebracht dat de gentherapie voor de grootste humanitaire ramp sinds de Tweede Wereldoorlog zal zorgen. Dit toont de mainstream media nog steeds niet, maar op een gegeven moment zal de ramp zo zichtbaar zijn dat zelfs de msm erover zullen moeten berichten. Dan zal toch met het vingertje gewezen gaan worden naar de politici die die gentherapie bij hun bevolkingen door de strot hebben geduwd. In dat proces was de progressieve wonderdokter Trudeau één van de hoofdrolspelers.

Zo verbood Trudeau het niet-geprikte mensen boven de twaalf jaar nog op een vliegtuig te stappen en voerde hij een injectieverplichting in voor Canadese vrachtwagenchauffeurs die de grens met de VS oversteken. Dit werd eufemistisch uitgedrukt niet op prijs gesteld met als gevolg een massaal protest. Het was de druppel die de emmer deed overlopen. Vrachtwagenchauffeurs uit het ganse land zijn onlangs naar hoofdstad Ottawa getrokken om het leven ter plaatse lam te leggen. En met succes. Op meerdere plaatsen in Canada en ver daarbuiten zijn truckers en hun sympathisanten de blokkade van Ottawa gaan imiteren. De auto-industrie in Canada heeft de productie inmiddels noodgedwongen moet terugschroeven. Daarnaast hebben inmiddels reeds vier Canadese provincies sinds de aanvang van de vrachtwagenblokkades hun covid-19 maatregelen versoepeld. De landelijke regering van Trudeau blijft echter volharden. Trudeau blijft met droge ogen debiteren dat dankzij zijn harde maatregelen covid-19 in Canada niet zo hard heeft toegeslagen als elders in de wereld. Daarbij gaat hij er compleet aan voorbij dat het continent Afrika nauwelijks is geprikt tegen covid-19 maar toch vrijwel verschoond is gebleven van covid-19. So much voor crypto-fascistische wetgeving.

DJEHUTI-ANKH-KHERU

Share and Enjoy !

Shares
Dit bericht is geplaatst in The Grapevine Publications met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.