Maxwell en elitaire pedonetwerken

Maxwell en elitaire pedonetwerken

Op 29 december 2021 werd Ghislaine Maxwell door een jury schuldig bevonden aan het ronselen van meisjes om seksueel misbruikt te worden op het beruchte eiland van wijlen Jeffrey Epstein. Het bijzondere is niet noodzakelijkerwijs dat iemand schuldig wordt bevonden aan een dergelijk vergrijp. Dat komt wel vaker voor. Wat uniek is is dat voor het eerst een persoon die gerekend kan worden tot de internationale elite niet slechts voor het hekje moest verschijnen maar ook nog eens op de vingers werd getikt middels een schuldig bevinding. Er circuleren al sinds mensenheugenis bizarre verhalen dat er onder de elites de gekst mogelijke praktijken plaatsvinden die het daglicht niet kunnen verdragen. Met name gerelateerd aan satanisch seksueel misbruik van kinderen. Doorgaans worden die verhalen weggewoven als afkomstig zijnde uit de grote duim, maar dat wordt gezien verschillende schandalen die de laatste jaren boven water zijn gekomen steeds moeilijker vol te houden…

In 2011 overleed de Britse tv-persoonlijkheid Jimmy Savil. Decennialang werd hij geassocieerd met seksueel misbruik. Vreemd genoeg werd hij nimmer in de kraag gevat door justitie. Echter, in 2012 kwam naar buiten dat al die bizarre verhalen die de ronde deden over Savil waar waren. De sympathieke filantroop Savil bleek gedurende zijn leven minstens 500 mensen seksueel te hebben misbruikt. Sommigen zo jong als twee jaar oud. Savil gebruikte zijn creatieve tv-werk voor de BBC en zijn filantropie als dekmantel om in contact te treden met zijn slachtoffers. Meer dan eens vond het misbruik plaats in kinderziekenhuizen. Pas na zijn dood begon de politie een grondig onderzoek en ging de beerput open.

Eveneens in de Nederlanden zijn er merkwaardigheden boven water gekomen. Zo werd op 17 juni 2004 Marc Dutroux in België tot levenslang veroordeeld voor ontvoering, gijzeling, verkrachting, moord en illegale handel van kinderen. De zaak Dutroux shockeerde de wereld. Zelf beweerde Dutroux slechts een loopjongen van een veel groter netwerk te zijn en in opdracht te handelen. Die bewering kwam overeen met de verklaringen van anonieme slachtoffers, bekend onder de naam X-dossiers. Er werd door hen o.a. getuigd over grootschalige orgies waarbij maatschappelijk zeer vooraanstaande personen aanwezig waren. Echter, plotseling werd de gerespecteerde onderzoeksrechter Jean-Marc Connerotte vervangen en tevens mochten de X-dossiers niet meer als getuigenbewijs dienen omdat de slachtoffers alles zouden hebben verzonnen. Bovendien zijn sindsdien merkwaardig genoeg liefst 25 getuigen om het leven gekomen.

In Nederland vond in 1998 in het geheim het Rolodex-onderzoek plaats. Onderzocht werd of de hardnekkige geruchten waar waren dat topambtenaren zich bezighielden met seksueel misbruik van kinderen. Helaas werd er naar de topambtenaren gelekt hetgeen de machtige heren in staat stelde om zichzelf in te dekken en het onderzoek te saboteren. In 2014 leek het er even op dat topambtenaar Joris Demmink, waarover reeds decennialang de gekste verhalen de ronde doen, zich alsnog voor de rechter moest gaan verantwoorden, maar op 18 augustus 2017 besliste de rechter om niet tot vervolging over te laten gaan.

Tot nu toe zijn slachtoffers en getuigen van kindermisbruik door elitaire pedonetwerken altijd weggezet als geestelijk gestoorden door politie en justitie in de Nederlanden. Menig godvrezend burgermens redeneert dat als ʽonkreukbareʼ instituties als politie en justitie niets doen met zulke extreem zware beschuldigingen het wel complete onzin moet zijn. Maar je kunt het ook omdraaien: het geeft juist aan hoe onvoorstelbaar machtig die netwerken zijn, want blijkbaar hebben ze zelfs het justitieapparaat compleet in hun zak.

Feit blijft dat de getuigenverklaringen in de openbaarheid blijven komen. Een concreet voorbeeld is het trieste relaas van Lisa, waar het radioprogramma Argos van de VPRO uitgebreid aandacht aan heeft besteed. Mede door dit soort onthullingen wordt de roep in de samenleving over openbaarheid van zaken steeds luider. Op voorspraak van de Tweede Kamer komt er dan toch een onderzoek naar ritueel satanisch kindermisbruik in Nederland. Maar dit wordt een zaak waarbij de slager zijn eigen vlees keurt, aangezien hetzelfde ministerie waar verschillende van de beschuldigden werkzaam zijn het onderzoek gaat laten uitvoeren. Toen er vervolgens vraagtekens werden gezet bij de onafhankelijkheid van het onderzoek reageerde de verantwoordelijke minister, de heer Grapperhaus, erg ongemakkelijk.

Ghislaine Maxwell is nu dus als eerste elitaire persoonlijkheid schuldig bevonden aan betrokkenheid bij elitaire pedonetwerken. Aangezien die netwerken internationaal opereren is dat ook een boodschap aan de Nederlandse elitaire pedonetwerken dat ze toch minder onaantastbaar zijn dan ze dachten. Al valt hun macht heel duidelijk af te leiden uit de berichtgeving. De familie Maxwell heeft een grote vinger in de pap in de internationale media. Daarom is het ook opvallend dat het NOS journaal slechts enkele seconden aan de schuldig bevinding van la Maxwell besteedde, terwijl de zaak Maxwell de zaak van de eeuw had moeten zijn. Dus waar bleven de diepgravende analyses? Waar bleven de toeters en bellen? Tot 29 december 2021 was er officieel geen bewijs dat er elitaire pedofielen netwerken bestonden in de Westerse wereld. Tenminste, uitgaande van het principe dat iemand onschuldig is totdat in de rechtszaal anders is geoordeeld. Nu kan niemand er meer omheen. Zeker niet als prins Andrew binnenkort eveneens wordt ontmaskerd. Wat overigens nog niet wil zeggen dat Maxwell en Andrew daadwerkelijk gaan brommen aangezien er wat Maxwell betreft in ieder geval nog hoger beroep komt en haar advocaten momenteel alles in het werk stellen om de eerdere schuldig bevinding ongedaan te maken. Doch de schuldig bevinding van Maxwell blijft historisch.

DJEHUTI-ANKH-KHERU

Share and Enjoy !

Shares
Dit bericht is geplaatst in The Grapevine Publications met de tags , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.