Misinformatie van de schwabbies

Als we de mainstream media mogen geloven is misinformatie momenteel de grootste plaag die Nederland teistert. Covid-19 zou in principe reeds beteugeld zijn door het vaccin. Maar misinformatie over covid-19 zou dat proces weer frustreren. Met name de welbekende Engel die gedemoniseerd is tot nationale bengel wordt gezien als de grote Satan achter de misinformatie te lande. Als hij zijn zin krijgt dan wordt Nederland hel op aarde is het sentiment in de msm. ʽDe bengelʼ counterde op zijn beurt weer met zoveel woorden dat de regering Rutte reeds een hel op aarde heeft gecreëerd in de polder middels volstrekt onnodige vrijheid ontnemende maatregelen.

Nu we het toch over het verspreiden van misinformatie hebben, er zit natuurlijk ook een fietsfanaat in het torentje die niet misselijk is van het verspreiden van misinformatie. Als het bestrijden van misinformatie prioriteit geniet, waarom bestrijdt de pers de torenhoge misinformatie die al meer dan een decennium vanaf het torentje wordt geschreeuwd niet net zo fanatiek als ʽde bengelʼ? Want waarom wordt ʽbengelʼ als afgestudeerde biochemicus veroordeeld omdat dansen zijn passie is maar mag een fietsfanaat wel ongestoord in het torentje voor politicus blijven spelen?

Een parlementaire ondervragingscommissie liet Nederland eind 2020 kennismaken met het begrip Rutte doctrine. De doctrine houdt in dat interne discussies tussen ambtenaren onderling en met bewindspersonen, van de premier niet gedeeld mogen worden met journalisten en met de Tweede Kamer. Waaruit dus volgt dat pers, publiek en politiek structureel gemisinformeerd worden door de fietsfanaat in het torentje. Populair gezegd waakt Rutte voor snitches eensgelijk een maffia peetvader. Resultaat was wel dat het aantal incidenten waarbij de Kamer onjuist of onvolledig geïnformeerd werd, met 65% toenam onder de kabinetten Rutte ten opzichte van de kabinetten Kok en Balkenende. In die atmosfeer van structurele misinformatie kon de toeslagenaffaire compleet uit de hand lopen.

Meer recentelijk werd de pathologische leugenaar Rutte door een Kamerlid met zijn hand in de koektrommel betrapt op het verspreiden van misinformatie. Het Kamerlid vroeg aan Rutte hoe hij de inhoud van een boek genaamd The Great Reset van Klaus Schwab beoordeelt. Rutte antwoordde dat hij betreffend boek niet kent. Waarop het Kamerlid in kwestie verwees naar een brief van Rutte aan Schwab geadresseerd waarin diezelfde Rutte de heer Schwab bedankte voor het ontvangen van het boek en hem zelfs complimenteerde met de inhoud!

Op deze manier verschaffen Rutte en co aan de lopende band misinformatie, informatie dus die aantoonbaar niet klopt. Of het nu komt omdat ze doelbewust onwaarheden debiteren en dus liegen, of omdat door dementie hun geheugen hen continu in de steek laat is irrelevant: beiden zijn ernstige uitingen van incompetentie. Let op, we zeggen Rutte en co, want Rutte´s partner in crime, minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge, heeft evenzo van het verspreiden van misinformatie een ongezonde sport gemaakt.

Zowel Rutte als de Jonge hebben te pas en te onpas gedebiteerd dat de mensen woonachtig in Nederland nimmer verplicht noch gedwongen zouden worden om zich te laten vaccineren, ook niet indirect. Het staat allemaal op tape. Sterker nog, er is op 28 oktober 2020 een door Azarkan ingediende motie aangenomen. Deze motie verbiedt de vaccinatieplicht en is nota bene ondersteund door het CDA van Hugo de Jonge. Dit alles beletten Rutte en co er niet van om op 14 september 2021 een draai te maken van 180°: vanaf 25 september is een QR-toegangsbewijs voor horeca, musea, bioscopen en sportevenementen noodzakelijk. Dus zonder bewijs gevaccineerd of getest te zijn geen toegang. De officiële ratio hierachter is dat momenteel negen van de tien coronapatiënten die nu in het ziekenhuis belanden niet gevaccineerd zijn. Maar insiders hebben gelekt dat daar niets over te zeggen valt aangezien de ziekenhuizen dit helemaal niet bijhouden. Mochten die insiders gelijk hebben dan zou dit dus de zoveelste maal zijn dat Rutte en co schaamteloos misinformatie verspreiden.

Ondertussen wordt steeds duidelijker dat die vaccins alles behalve zaligmakend zijn. Israël was het eerste land ter wereld dat in grote mate gevaccineerd was. Juist uit dat land komen er momenteel hele verontrustende berichten over een coronapandemie die een spectaculaire come back heeft gemaakt. Zweden nam relatief weinig maatregelen en uitgerekend daar is corona relatief goed onder controle. Het ironische is dat Zweden inmiddels de grenzen gesloten heeft voor mensen uit Israël vanwege de coronapandemie die aldaar momenteel welig tiert. Merkwaardig is dat de Nederlandse media opvallend weinig aandacht besteden aan de pandemie die het gevaccineerde Israël momenteel teistert. Curieus is ook dat de Nederlandse autoriteiten geen lering wensen te trekken uit de situatie in Israël en dus vraagtekens gaan zetten bij het eigen vaccinatiebeleid (kunnen we wellicht meer leren van Zweden dan van Israël?).

Inmiddels kan gesteld worden dat Rutte en de Jonge gewoon een internationale trend volgen. In tal van landen zijn de laatste tijd coronapaspoorten ingevoerd. Voor mensen die dit bewijs gevaccineerd te zijn ontberen is de samenleving (grotendeels) gesloten. In landen als Frankrijk en Australia brak na invoer de pleuris uit. Men kan nu daarom absoluut niet verbaasd zijn als Rutte en de Jonge vandaag of morgen met een wet komen ter invoering van een absoluut coronapaspoort. Want inmiddels weet iedereen van Mark en Hugo: beloftes uit het verleden bieden geen garantie voor het heden. Dus wiens misinformatie is kwalijker, dat van de wappies of dat van de schwabbies (volgelingen van Klaus Schwab)?

DJEHUTI-ANKH-KHERU

Share and Enjoy !

Shares
Dit bericht is geplaatst in The Grapevine Publications met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.