Maan-nazi’s

“Dat is een kleine stap voor een mens, een reuzensprong voor de mensheid!”, aldus de beroemde woorden van Neil Armstrong uitgesproken op 21 juli 1969 toen hij als eerste mens een wandeling maakte op de natuurlijke satelliet van de aarde. Hiermee was iets gerealiseerd wat in de ogen van velen onmogelijk was: science fiction was werkelijkheid geworden. Geschiedenis was geschreven. Een nieuw tijdperk was aangebroken! Of alhoewel, menigeen gelooft tot op de dag van vandaag nog steeds dat maanreizen, zeker in die tijd, onmogelijk zijn en dat de hele operatie in scene is gezet.

Was de maanlanding van 21 juli 1969 het grootste succes van de Amerikaanse wetenschap en technologie ooit, of was het de grootste poppenkast allertijden? Los van de vraag of men wenst te geloven of de Amerikanen daadwerkelijk op de maan stonden in 1969 zit er inderdaad een luchtje aan het gebeuren. Al was het maar omdat het prestigieuze project veel minder Amerikaans was dan dat het geframed wordt. Amerika pronkt nl. met andermans veren. Amerika pronkt met veren waarmee geen enkel fatsoenlijk land mee geassocieerd wenst te worden.

Het valt als merkwaardig te bestempelen dat niemand minder dan oorlogsmisdadiger Wernher von Braun de leiding had over het maanproject. Maar naast capo di tutti capi von Braun waren er meer vooraanstaande nazi-wetenschappers bij het historische project betrokken. Waarom zijn von Braun en consorten niet berecht in Neurenberg? Waarom stelde de media nauwelijks kritische vragen? Waarom schreeuwde de zionistische entiteit Israël niet moord en brand om zijn uitlevering? Waarom hield aartsvijand de Sovjet-Unie de kaken stijf op elkaar? Onderzoekers als Jim Marrs hebben over het één en ander een boekje open gedaan.

Verschillende expert zijn van mening dat Duitsland de oorlog onmogelijk had kunnen winnen, simpelweg omdat de overmacht waartegen het opbokste te groot was. Zowel kwa manschappen, materieel als industriële productie. Desalniettemin wist Duitsland in korte tijd de wapentechnologie spectaculair te verbeteren en kon het de tegenstanders daarom toch flink lastig maken. Na de oorlog waren de geallieerde inlichtingendiensten geschokt door de sensationele vernieuwingen die de Duitse oorlogsindustrie had ontwikkeld. De Poolse militaire journalist Igor Witkowski heeft het wel “de grootste technologische vooruitgang in de geschiedenis van onze beschaving” genoemd. De ontwikkeling van vliegtuigen, tanks, U-Boten, etc., was in een ware stroomversnelling geraakt. Volgens sommige historici was Duitsland zelfs heel dichtbij de uitvinding van de atoombom. Maar de bekendste wapens die de nazi’s ontwikkeld hebben zijn natuurlijk de V-1 en V-2 raketten, de Vergeltungswaffe, en Wernher von Braun heeft een hoofdrol gespeeld in de ontwikkeling van betreffende projectielen.

Echter, de ontwikkeling van de Duitse wapentechnologie was geen pad dat over rozen ging. Duitse wetenschappers waren geen onafhankelijke wetenschappers die toevallig voor de nazi’s werkten, neen, in de regel waren ze zelf actieve nazi’s. Vele Duitse wetenschappers waren lid van de NSDAP. Zo was von Braun zelfs lid van de SS en bevriend met Himmler. De ongekende successen van de nazi-wetenschappers waren mede mogelijk omdat ze mensen in concentratiekampen als proefkonijnen gebruikten, parasiteerden van slavenarbeid en zich schuldig maakten aan andersoortige oorlogsmisdaden.

Maar dat was na de oorlog van ondergeschikt belang. De Amerikaanse en Sovjet autoriteiten waren in deze meer geïnteresseerd in de wetenschappelijke kennis van de nazi-wetenschappers dan in hun oorlogsmisdaden. Middels Operatie Paperclip konden Duitse topwetenschappers een nieuw leven beginnen in de VS. Anderen verleenden na de oorlog hun diensten aan de Sovjet-Unie en zorgden ervoor dat de Sovjet-Unie de wereld deed verbazen met ongelooflijke successen zoals de eerste mens in de ruimte. Van weer andere kopstukken werd gedoogd dat ze de benen namen naar Zuid-Amerika.

Operatie Paperclip bood niet slechts de nazi’s nieuwe kansen doch eveneens de zionisten. Ben-Gurion had een dossier opgebouwd over de uitgebreide collaboratie van de Anglo-Amerikaanse speculantenoligarchie met de nazi’s. Van zowel voor, tijdens en zelfs na de oorlog (Operatie Paperclip). Daar werd kopstuk Nelson Rockefeller tot zijn grote schik mee geconfronteerd. Rockefeller en de zionisten kwamen tot een vergelijk. Latijns-Amerika was de facto een kolonie van de speculantenoligarchie. Latijns-Amerika zou in de VN tegen de stichting van de staat Israël stemmen, maar Rockefeller en zijn secondanten zorgden er tot grote ontzetting van de Arabische wereld voor dat de Latijns-Amerika landen op het laatste moment draaiden op 29 november 1947, zodat in 1948 de staat Israël gesticht mocht worden. Dus in ruil voor een staat hielden de zionisten hun mond dicht over o.a. Operatie Paperclip (in de praktijk bleven de zionisten achter de schermen alles en iedereen die met nazi’s heeft gecollaboreerd chanteren).

Vandaar dat oorlogsmisdadiger Wernher von Braun der führer kon worden van het grootste wetenschappelijk en technologische project in de Amerikaanse geschiedenis zonder dat er iemand lastige vragen stelde. Noch de Russen (die hetzelfde deden), noch de zionisten hadden er belang bij om in deze met het vingertje te wijzen. Sterker nog, het Amerikaanse ruimtevaartprogramma werd compleet gedomineerd door Duitsers. Dezelfde wetenschappers die aan de leiding stonden van het raketprogramma van de nazi’s dat Londen terroriseerde in de oorlog kregen de leiding over het Amerikaanse raketprogramma. Naast von Braun waren dat wetenschappers als Mittlewerk, Rudolph, Debus, etc.

De waarheid is dat Duitsland verslagen is in 1945, maar niet de nazi’s. Er hebben inderdaad nazi’s terecht gestaan in Neurenberg, maar dat waren niet noodzakelijkerwijs de kopstukken. De meeste nazi’s vonden een veilig heenkomen elders en sommigen zoals von Braun zijn in een nieuw leven zelfs wereldberoemd geworden.

DJEHUTI-ANKH-KHERU

Share and Enjoy !

Shares
Dit bericht is geplaatst in The Grapevine Publications. Bookmark de permalink.