De Donald buigt voor terrorisme


Het wordt wel eens over het hoofd gezien, maar Trump heeft wel degelijk een groep van trouwe supporters. Zo hebben bepaalde alternatieve media die zichzelf als de voorhoede in de strijd contra de zogenaamde New World zien zich pal achter hun president geschaard. Zij zien hem als het paard van Troje die de NWO van binnen uit gaat vernietigen. Toegegeven, ogenschijnlijk heeft de Donald bepaalde maatregelen genomen die suggereren dat hij echt van plan is de neoliberale globalisering een halt toe te roepen. Denk bijvoorbeeld aan het stopzetten van de globalisatie bevorderende verdragen TTP en TTIP. Doch zoals we eerder hebben laten zien, de waarheid is dat niet de Donald, maar de activisten TTP en TTIP gefrustreerd hebben. Al draagt het beeld dat de Donald de TTP en TTIP verdragen persoonlijk verscheurd heeft mooi bij aan de door de anti NWO beweging gecultiveerde mythe dat de Donald de grote kampioen is van de mensheid in hun strijd tegen de NWO.

Een duistere, mondiale elite van buitenaardse van gedaantewisselende reptielwezens zou als doel hebben een nieuwe wereldorde te vestigen. Dat gaat één tiranieke wereldregering worden die het gros der mensheid gaat onderwerpen aan de grootste genocide ooit. Een relatief kleine groep mensen mag blijven bestaan om de elite te dienen als slaaf. Hoe dan ook, helemaal uit de lucht gegrepen zijn deze theorieën in ieder geval niet, aangezien het zwart op wit staat dat de rijken en machtigen der aarde elkaar met regelmaat ontmoeten achter gesloten deuren op bijvoorbeeld de Bilderberg conferentie, de CFR, de Trilateral Commission, Bohemian Grove, etc., en van die meetings is in de loop der jaren ondanks alle voorzorgsmaatregelen toch een aantal merkwaardige plannen uitgelekt.

Goed dat de NWO bespiedt wordt. Probleem is echter dat de zelfverklaarde NWO oppositie steeds openlijk racistischer en xenofober wordt. Vroeger pretendeerden ze nog de mensheid te willen behoeden voor doemsdag, tegenwoordig schijnen ze zich nog slechts druk te maken om de witte mensheid en omarmen in die geest zonder scrupules dubieuze politici als Trump, Wilders en Le Pen. Onder meer omdat betreffende geblondeerde politici het vooropgezette plan van de elite zouden trachten te frustreren om complete chaos in het Westen te creëren middels multiculturalisering in het algemeen en islamisering in het bijzonder. Als die complete chaos eenmaal een feit is dan zou de elite vrij makkelijk zelf de oplossing kunnen invoeren voor het probleem dat ze zelf gecreëerd hebben: de New World Order. Let ook op de popularisering van het woord elite. Dat is een bekend woord uit het jargon van de NWO oppositie welke de laatste tijd zo maar mainstream is geworden.

Onlangs bezocht de kampioen van de NWO oppositie de grote Satan Saoedi-Arabië. Het land dat aan de lopende band oorlogsmisdaden begaat in Jemen (zonder dat de internationale gemeenschap een kick geeft). Het is zo langzamerhand algemeen bekend aan het worden hoe groot de rol van Saoedi-Arabië is in de financiering van het internationale islamitische terrorisme. Zonder fondsen uit Saoedi-Arabië zou het verderfelijke IS waarschijnlijk nooit zo groot en machtig geworden zijn. Om nog maar te zwijgen over de rol die Saoedi-Arabië heeft gespeeld in 9-11. Zo waren 15 van de 19 kapers staatsburgers van Saoedi-Arabië, en bleek uit ieder spoor dat de Saoedische autoriteiten vuistdiep betrokken waren bij de operatie.

Waar de VS andere landen om het minste en geringste terug het stenen tijdperk in bombardeert komt schurkenstaat par excellence Saoedi-Arabië bij voortduring weg met de grootst mogelijke misdaden. Sterker nog, Saoedi-Arabië wordt juist beloond voor zeer laakbaar gedrag. Onlangs bezocht Trump Saoedi-Arabië om de grootste wapendeal uit de geschiedenis af te sluiten: de komende jaren verscheept het Amerika van de islamofobe Trump voor $350 miljard aan wapens naar de islamitische schurkenstaat Saoedi-Arabië. Hoe dan?

In 2011 roeptoeterde Trump nog het volgende over Saoedi-Arabië: “Het is ´s werelds grootste financierder van terrorisme. Saoedi-Arabië sluist onze oliedollars, ons eigen geld, naar terroristen die erop uit zijn om onze mensen te vernietigen terwijl Saoedi-Arabië afhankelijk van ons is voor bescherming”. Tijdens zijn campagne debiteerde de Donald nog: “Islam haat ons!” en dat de VS verschrikkelijk veel geld verspilt door dat koninkrijk [Saoedi-Arabië] te verdedigen.

De geschiedenis heeft zich herhaald. Eensgelijk Obama heeft de Donald letterlijk gebogen voor de koning van Saoedi-Arabië. Betreffende buiging had helaas veel meer dan symbolische waarde. Want de Donald heeft bij deze dus een ieder die zijn naam aangekruisd heeft in het stemhokje omdat hij de islam aan zou gaan pakken bij de neus genomen. Door de historische wapendeal met de ultieme schurkenstaat heeft hij het internationale islamitische terrorisme een onschatbare dienst bewezen.

De Donald lijkt hetzelfde verdovende effect op de (witte) NWO oppositie te hebben als Obama had op Zwart Amerika. Toen Obama het Witte Huis betrad meende Zwart Amerika definitief gearriveerd te zijn. Het koninkrijk gods zou op aarde zijn gevestigd. Racisme zou niet meer bestaan. Zwarte activisten dachten eventjes dat ze konden gaan pensioeneren. Dit had tot gevolg dat Obama enige tijd vrijwel verschoond van kritiek Zwart Amerika en Afrika voor de trein kon duwen. Eensgelijk wringt de NWO oppositie zich in allerlei bochten om het merkwaardige beleid en gedrag van de Donald glad te strijken: alle kritiek op de Donald zou georkestreerd zijn door de elite om hun kampioen pootje te lichten. Of licht de Donald als Trojaans paard van de elite de oppositie pootje?

DJEHUTI-ANKH-KHERU

This entry was posted in The Grapevine Publications. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *